All kinds of products for outdoor activities

La'u uta a le lalolagi—–Apopoga ma le Le mautonu i le Lumanai

O le COVID-19, ua poloka le Vaitafe o Suez, Ua toe fa'aleleia le aofa'i o fefa'ataua'iga a le lalolagi.Faatusatusa i le tau i le amataga o le 2019, o le uta o le lalolagi na faaluaina e oo lava i le faatoluina.
E le gata i luga, e tusa ai ma tala fou.O taulaga a Amerika i Matu e mafai ona "Liquidation" i le vaitau maualuga ia Aokuso!Na faamanatu mai e Maersk e toe faafoi vave le atigipusa.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le faʻasalalauga faʻasalalauga Seaexplorer, e tele pusa o loʻo poloka i luga o le auala.E oo mai i le aso 9 o Aokuso, ua sili atu i le 120 uafu i le lalolagi atoa ua pisi, ma ua sili atu i le 396 vaa na taula i fafo o uafu o loo faatalitali e ulufale atu i le uafu.E mafai e le tusitala ona iloa mai le ata o le Seaexplorer platform o taulaga o Los Angeles, Long Beach, ma Oakland i Amerika i Matu, o taulaga o Rotterdam ma Antwerp i Europa, ma le talafatai i saute o Viatename i Asia ua matua pisi lava.

FILE - O koneteina uta o loʻo nofo faʻaputu i le Taulaga o Los Angeles, Aso Lulu, Oketopa 20, 2021 i San Pedro, Calif. O le Los Angeles-Long Beach uafu faʻalavelave o le a amata faʻasala kamupani vaʻa pe a latou tuʻuina pusa uta e faʻaputu e pei o le atunuʻu sili ona pisi. o uafu masaga e feagai ma le tele o va'a e le'i tupu muamua.Na palota le Komisi o le Uafu a Los Angeles ma Long Beach i le Aso Faraile, Oketopa 29, 2021 e faatino ai le 90 aso o le “container excess dwell fee” lea e faatulaga ai taimi faatapulaa i le umi e mafai ona nonofo ai containers i gataifale.(AP Photo/Ringo HW Chiu, faila)

I le tasi itu, o koneteina o loʻo tumu i le sami;i le isi itu, ona o le le lava o le la'uina o le fanua, o le tele o pusa o loʻo faʻaputuina i totonu o uta uta i totonu o Europa ma le Iunaite Setete, ma e tupu soo le tulaga o le gau.O loʻo faʻapipiʻiina le lua, ma le tele o pusa "E leai se toe foʻi mai".
O le Faalapotopotoga o Fefaatauaiga ma Atinae a Malo Aufaatasi (UNCTAD) talu ai nei na tuuina atu ai se pepa e valaau ai le au fai tulafono mai atunuu uma ina ia gauai atu i mataupu nei e tolu: fefaʻatauaʻiga faʻafaigofie ma numera o filifili sapalai fetuutuunai, siaki pusa ma suʻesuʻeina, ma mataupu tau tauvaga felauaiga i luga o le gataifale.

-1x-1

O nei mea uma e fesoʻotaʻi ai e mafua ai le siʻitia o uta a le Sami, Ma o se tala leaga lea mo le faʻatau ma le faʻatau, ma o le a Aʻafia ai tagata faʻatau ona o le Siʻitia o tau.
Matou te le mafai ona suia mea uma iinei, Ae ui i lea o matou uma o le KANGO o le a taulaʻi atu i le tau mo auala uma o felauaiga, ma matou folafola atu o le a matou tuʻuina atu i le matou tagata faʻatau le fuafuaga sili ona lelei o Femalagaiga, Ina ia faʻasaoina tau mo a matou tagata faʻatau.

talafou234

Taimi meli: Iuni-03-2019